Bodyroll set of 2

Valjak za masažu-vazdušno punjenje

4,200.00 рсд uračunat PDV 20%

Sa Bodirollom se unapređuje bolja cirkulacija krvi u vašem telu i mišićima. Bodiroll se koristi u masaži, a pogodan je i za refleksologiju stopala.
Ne morate da savladate nikakve posebne tehnike masaže da biste koristili Bodiroll. Partner u masaži kotrlja Bodiroll rukom preko površine tela koju treba masirati i primenjuje lagani do snažnog pritiska po potrebi. Zbog svog elastičnog oblika, Bodiroll se prileže uz telo i ravnomerno masira. Paket uključuje detaljna uputstva sa predlozima za masažu i pregledom refleksnih zona stopala

Šifra: 460200 Kategorije: ,

Opis proizvoda

Sa Bodirollom se unapređuje bolja cirkulacija krvi u vašem telu i mišićima. Bodiroll se koristi u masaži, a pogodan je i za refleksologiju stopala.
Ne morate da savladate nikakve posebne tehnike masaže da biste koristili Bodiroll. Partner u masaži kotrlja Bodiroll rukom preko površine tela koju treba masirati i primenjuje lagani do snažnog pritiska po potrebi. Zbog svog elastičnog oblika, Bodiroll se prileže uz telo i ravnomerno masira. Paket uključuje detaljna uputstva sa predlozima za masažu i pregledom refleksnih zona stopala.


DEKLARACIJA

NAZIV I VRSTA PROIZVODA: Bodyroll set of 2

PROIZVOĐAČ: TOGU GmbH, Atzinger Str.1, 83209 Prien Bachham, Nemačka

ZEMLJA PROIZVODNJE I POREKLA: Nemačka

UVOZNIK: Maacpharm doo, Borivoja Stevanovića 30, Beograd, SRB

GODINA UVOZA I ROK TRAJANJA: 2020, neograničeno

STANDARD: 2001/95/EC

Dodatne informacije

Težina 0.300 kg
Dimenzija 30 × 16 cm