Challenge Disc 2.0

Platforma sa senzorom pokreta-bluetooth

42,720.00 рсд uračunat PDV 20%

Korisnici treniraju samostalno uz Challenge Disc. Oni su motivisani bez da trener mora da kontroliše i daje uputstva. Aplikacija Boditeamvork pruža obuku i omogućava ciljanu obuku koordinacije za donje ekstremitete, leđa i trup.

Šifra: 410407 Kategorija:

Opis proizvoda

Posebne karakteristike aplikacije Bodyteamwork:

Besplatno preuzimanje aplikacije i uputstva za podršku. Aplikacija Boditeamvork omogućava selektivno kretanje – po rasporedu, efikasno i ne slučajno. Aplikacija nudi nešto potpuno novo u oblasti koordinativnog treninga za ljude koji su svesni zdravlja, sportiste i trenere. Prva aplikacija za trening koordinacije/ravnoteže sa Bluetooth 4.0 senzorskom tehnologijom za Vin, Mac, Android i iOS.
Naučno utemeljene norme i programi obuke. Platforma patentirana sa više osovina (EUPatent br. 2081651) omogućava obuku za sve nivoe performansi i uzrasta. Softver se može besplatno preuzeti za Android i iOS. Molimo koristite linkove ispod. Korisnici treniraju samostalno uz Challenge Disc. Oni su motivisani bez da trener mora da kontroliše i daje uputstva. Aplikacija Bodyteamwork pruža obuku i omogućava ciljanu obuku koordinacije za donje ekstremitete, leđa i trup. Max. opterećenost do 120kg.

Download: https://www.mft-bodyteamwork.com/support/togu/


DEKLARACIJA

NAZIV I VRSTA PROIZVODA: Challenge Disc 2.0

PROIZVOĐAČ: TOGU GmbH, Atzinger Str.1, 83209 Prien Bachham, Nemačka

ZEMLJA PROIZVODNJE I POREKLA: Nemačka

UVOZNIK: Maacpharm doo, Borivoja Stevanovića 30, Beograd, SRB

GODINA UVOZA I ROK TRAJANJA: 2020, neograničeno

STANDARD: 2001/95/EC

Dodatne informacije

Težina 3.900 kg
Dimenzija 44 cm