Relax Nex Thermo

Toplo-hladni jastuk sa specijalnim termo- gel punjenjem

5,280.00 рсд uračunat PDV 20%

Relak Nex Thermo – proizveden u Nemačkoj – je novi toplo-hladni jastuk sa posebnim termo-gel punjenjem.
Zbog prijatnog – 100% prilagođenog koži – dizajna prilagođava se vašem telu tokom nanošenja. Upotreba se preporučuje posebno za vrat, ramena i leđa. U zagrejanom stanju može dati regeneraciju, masažu i osećaj opuštanja. Idealan nakon dugog radnog dana ili opuštanja između.

Šifra: 400630 Kategorija:

Opis proizvoda

Relax Nex Thermo – proizveden u Nemačkoj – je novi toplo-hladni jastuk sa posebnim termo-gel punjenjem.

Zbog prijatnog – 100% prilagođenog koži – dizajna prilagođava se vašem telu tokom nanošenja. Upotreba se preporučuje posebno za vrat, ramena i leđa. U zagrejanom stanju može dati regeneraciju, masažu i osećaj opuštanja. Idealan nakon dugog radnog dana ili opuštanja između. Relax Nex Thermo je napravljen od Rutona izuzetno otpornog (nosivost do 200 kg) i izdržljivog materijala. Lako se čisti, pogodan je za kožu, nema mirisa i 100% se može reciklirat. Uživajte u opuštanju uz svoj novi Relax Nex Thermo.

Za zagrevanje koristite mikrotalasnu pećnicu ili vodeno kupatilo. Hlađenje se može obaviti u frižideru (ne u zamrzivaču!).

1: u toplom vodenom kupatilu na maks. 60°C (140°F)

2: u mikrotalasnoj pećnici mak. 4 minuta na 700 vati. Ne ponavljajte postupak zagrevanja pre nego što prođu 2 sata. Nemojte koristiti mikrotalasnu pećnicu ako nije podesiva na 700 vati.

Uputstvo za negu:

Da biste očistili Relax Nex Thermo, možete koristiti bilo koja blaga standardna sredstva za čišćenje i dezinfekciju. Sredstva za čišćenje koja sadrže rastvarače, kisela ili kaustična će napasti materijal. Relax Nex° Thermo je vodootporan. Preporučuje se skladištenje na sobnoj temperaturi.

https://www.togu.de/media/pdf/24/15/c9/Relax-Nex-Thermo_de_en.pdf


DEKLARACIJA

NAZIV I VRSTA PROIZVODA: Relax Nex Thermo

PROIZVOĐAČ: TOGU GmbH, Atzinger Str.1, 83209 Prien Bachham, Nemačka

ZEMLJA PROIZVODNJE I POREKLA: Nemačka

UVOZNIK: Maacpharm doo, Borivoja Stevanovića 30, Beograd, SRB

GODINA UVOZA I ROK TRAJANJA: 2020, neograničeno

STANDARD: 2001/95/EC