Uslovi korišćenja

Upotrebom ovog internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu “uslovi”) i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primenljive zakone i propise. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovaj internet sajt.

Maacpharm može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu. Trebalo bi da posetite ovu stranicu s vremena na vreme i proverite ažurne Uslove, jer ste njima zakonski obavezani. Pojedine odredbe ovih Uslova mogu biti podređene egzaktnim zakonskim normama ili saopštenjima istaknutim na drugim stranicama ovog sajta.

Uslovi kupovine i poručivanja

Uslovi kupovine, o kojima Vas ovim putem obaveštavamo kao posetioce veb strane www.zdravosedenje.rs, važe za prodaju proizvoda iz prodajnog asortimana Maacpharm doo, sa sedištem u Beogradu, Borivoja Stevanovića 30, putem navedene internet stranice.
Sve cene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cene su date u dinarima.

Maacpharm zadržava pravo promene cena u svakom trenutku i obavezuje se da o promeni cena  blagovremeno obavesti posetioce i potencijalne kupce.

Maacpharm se trudi da svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije na ovom sajtu u potpunosti ispravne.

Plaćanje

Možete izvršiti dva načina plaćanja:  uplata na račun i pouzećem .

Za porudžbine ispod 3500 dinara plaća se poštarina po cenovniku post express-a.
Nakon izvršene porudžbine dobićete potvrdu  na Vašu email adresu koju ste naveli u podacima o poručiocu.

Samim poručivanjem putem Webshop-a, u potpunosti ste upoznati i saglasni sa Uslovima korišćenja usluge naše Web prodavnice.

SAOBRAZNOST / REKLAMACIJA / ODUSTANAK OD KUPOVINE

U slučaju da kupac dobije artikal koji je neispravan ili kojim nije zadovoljan, isti može vratiti u zakonskom roku od 14 dana od momenta kupovine.

Saobraznost na sve naručene proizvode je do 2 godine od datuma na računu.

Pravo na ostvarenje garancije/saobraznosti korisnik gubi u slučaju da on sam ili treće neovlašćeno lice izvrši neovlašćeno prepravljanje kupljenog artikla,.
Maacpharm se obavezuje da će artikal čija zamena nije rešena u periodu od 30 radnih dana od podnošenja zahteva za reklamaciju zameniti novim ili kupcu vratiti novac.

Potrošač koji je obavio internet kupovinu  ima zakonsko pravo da se predomisli, odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana isporuke i kupljeni proizvod vrati bez obrazloženja i dodatnih troškova, osim troškova povraćaja robe.  Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora izjavom koju može dati odnosno poslati na posebnom Obrascu za odustanak od ugovora dostavljen elektronskim putem (na email) ili izjavu može uputiti na drugi nedvosmislen način.

Moguće je vratiti samo proizvode koji su neoštećeni i, po mogućnosti, u originalnoj ambalaži, sa svim dodacima i propratnom dokumentacijom (garantni list, uputstva, itd.).

Potrošač je dužan da proizvod vrati bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak. Po isteku roka od 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak, proizvod se više ne može vratiti. Troškove povraćaja robe u slučaju odustanka snosi potrošač. Roba se vraća na adresu navedenu na obrascu za odustanak.