Topanga®4 kg

Teg 4kg

9,840.00 рсд uračunat PDV 20%

Brzo, lako, svuda – proizvedeno u Nemačkoj. Novi TOGU alat za vežbanje je savršen partner za uravnoteženi oblik tela i zdrav trening. Bilo da ste sami kod kuće ili u grupi u studiju, njegova svestranost nudi zabavnu vežbu. Nekoliko mišićnih grupa se bavi prirodnim pokretom koji se izvodi tokom treninga. Topanga trening stabilizuje, podržava i rasterećuje. Topanga udobno leži u ruci, na ramenima, oko struka.

Šifra: 646000 Kategorija:

Opis proizvoda

Brzo, lako, svuda – proizvedeno u Nemačkoj. Novi TOGU alat za vežbanje je savršen partner za uravnoteženi oblik tela i zdrav trening. Bilo da ste sami kod kuće ili u grupi u studiju, njegova svestranost nudi zabavnu vežbu. Nekoliko mišićnih grupa se bavi prirodnim pokretom koji se izvodi tokom treninga. Topanga trening stabilizuje, podržava i rasterećuje. Topanga udobno leži u ruci, na ramenima, oko struka. Actisan materijal nudi higijensko rešenje za grupe. Korisnici su dobili bezbedan i higijenski alat za obuku.

Inovativni aktisan materijal je veoma efikasan protiv bakterija i drugih mikroorganizama na jonskoj osnovi. Materijal zadržava svoju punu efikasnost duže od pet godina.

Download Gebrauchsanweisung Topanga

 Download Trainings-Chart Topanga

https://www.youtube.com/watch?v=3keBT3wRYbM&ab_channel=Togu1956


DEKLARACIJA

NAZIV I VRSTA PROIZVODA: Topanga®4 kg

PROIZVOĐAČ: TOGU GmbH, Atzinger Str.1, 83209 Prien Bachham, Nemačka

ZEMLJA PROIZVODNJE I POREKLA: Nemačka

UVOZNIK: Maacpharm doo, Borivoja Stevanovića 30, Beograd, SRB

GODINA UVOZA I ROK TRAJANJA: 2020, neograničeno

STANDARD: 2001/95/EC

Dodatne informacije

Težina 4 kg
Dimenzija 39 cm