ISTORIJAT I FILOZOFIJA

logo-togu
togu-standort

PRIČA

TOGU su 1956. osnovala dva brata: Toni Obermaier i Gust Obermaier

GUST OBERMAIER JE IMAO VIZIJU.

Želeo je da proizvede jednodelnu loptu, bez potrebe za šavovima ili lepkom. Danas je ovo porodično poslovanje razvijeno i obezbeđuje siguran posao za preko 100 ljudi. Kompletna proizvodnja se nalazi u Nemačkoj na lokaciji od oko 16.000 m2. Sva oprema za proizvodnju i štampanje je dizajnirana unutar kompanije i konstruisana na lokaciji. Ono što karakteriše TOGU jeste izvanredna volja za sprovođenjem dobrih ideja u delo i proizvodnjom robe izuzetnog kvaliteta.
Prien am Chiemsee je mesto gde je sve počelo. Današnji vlasnici Toni i Guido Obermaier (obojica sinovi osnivača) odlučili su da proizvodnju zadrže kući. Bez obzira na veliko ushićenje privredama u razvoju koje možda vlada poslednjih godina, TOGU neće prebacivati proizvodnju samo zbog niskih troškova radne snage.

TOGU je posvećen inovacijama, izumima i proizvodnji. To može da objasni zašto je TOGU jedan od vodećih proizvođača proizvoda punjenih vazduhom napravljenih od PVC-a putem rotacionog oblikovanja. Proizvodnja se obavlja u skladu sa najstrožijim zakonima zaštite životne sredine. Dugotrajni proizvodi čuvaju resurse, energiju i stoga smanjuju zagađenje životne sredine.

TOGU FILOZOFIJA

LJUDSKO BIĆE JE FOKUS.

Mi poštujemo i brinemo o našim partnerima, zaposlenima i životnoj sredini. To se ogleda u našim visokim standardima kvaliteta. Konstantna značajna inovacija je naš način da doprinesemo unapređenju višeg životnog standarda. Proizvodnja u Nemačkoj garantuje kvalitet, kao i inovacije. Održavanje kontakata i bliske saradnje sa našim nacionalnim i međunarodnim stručnjacima omogućava nam da uspostavimo trendove i ponudimo nove proizvode.

BEZBEDNOST I SIGURNOST:

Želimo našim kupcima da pružimo bezbednost kako bi se osećali sigurno i komforno sa našim proizvodima u svakom trenutku u bilo kojoj situaciji.

INOVACIJA:

Vlasnici smo 12 patenata, 34 Gebrauchsmuster (nemačkih zaštićenih izuma) i 100 zaštićenih znakova

KVALITET:

Naši proizvodi nude rešenja za specifične potrebe. Stoga, mi ćemo obezbediti samo najbolji kvalitet.